Розрахунок залізобетонних автодорожних мостів

Доброго дня учасникам форуму.Цікавить тема проєктування залізобетонних автодорожних  мостів в даному програмному комплексі. На просторах інтернету не так багато інформації, парочка відосів.Тому було б добре, якщо в данній темі Ви поділилися власним досвідом проєктування мостів. Цікаво глянути на РМ запроєктованих Вами мостів. Я початківець, тому маю масу питань. Починаючи від моделювання, задання всіх навантажень, особливо сейсмічних та закінчуючи підбором армування для залізобетонних елементів.

У зв'язку з великою кількістю неіснуючих підписок на оновлення форуму була проведена очистка. Якщо ви перестали отримувати повідомлення з оновленнями, прохання провести підписку знову.
Сторінки: 1
RSS
Розрахунок залізобетонних автодорожних мостів, Використання програми для проєктування залізобетонних автодорожних мостів
 
Доброго дня учасникам форуму.
Цікавить тема проєктування залізобетонних автодорожних  мостів в даному програмному комплексі. На просторах інтернету не так багато інформації, парочка відосів.
Тому було б добре, якщо в данній темі Ви поділилися власним досвідом проєктування мостів. Цікаво глянути на РМ запроєктованих Вами мостів.
Я початківець, тому маю масу питань. Починаючи від моделювання, задання всіх навантажень, особливо сейсмічних та закінчуючи підбором армування для залізобетонних елементів.
 
Вітаю! На сайті є підручник в форматі ПДФ по розрахунку мостів саме в ЛІРА-САПР. Можливо дасть відповіді на питання моделювання. Посилання нижче:

https://www.liraland.ua/books/book-raschet-mostovykh-konstruktsiy/
 
Добрий день, Олексій. Працюю з цією книгою зараз. Книга є чудовою методичкою для розрахунку автодорожних  мостів. Тільки там все по СНіП та СП. Було б чудово мати таку інформацію адаптовану під мостові нормативи.  
 
Зараз вивчаю відміність розрахунку залізобетонних конструкцій між СНіП 2.03.01-84* та ДБН В.2.6-98:2009. Так як є потреба в заміні властивостей  бетону та арматури.
 
Як на мене інформації по даній темі недостатньо, літератури теж.
Сторінки: 1
Читають тему (гостей: 1)