Події та заходи

Семінари, форуми, конференції, виставки та конкурси на яких ми з вами можемо зустрітися

КОНФЕРЕНЦІЯ Зміни в нормуванні проектування сталевих конструкцій

Асоціація Український центр сталевого будівництва запрошує на онлайн-конференцію для обговорення змін у нормативній галузі сталевого будівництва та презентації нових сервісів для проектантів від УЦСБ


World Club The WALL Ukraine ЛІРА САПР

27 травня 2021 року компанія ЛІРА САПР прийняла участь у 1-му МІЖНАРОДНОМУ BIM-ФОРУМІ «НІЩО НЕ ЗУПИНИТЬ ІДЕЮ, ЧАС ЯКОЇ НАСТАВ». Він став платформою для винайдення моделей взаємовигідного співробітництва між державою, громадами, бізнесом та вендорами на шляху до цифровізації управління будівельною галуззю.


Презентація ЛІРА-САПР 2021

Запрошуємо переглянути відео-презентацію, присвячену випуску нової версії програмного комплексу ЛІРА-САПР 2021.



Будівлі та споруди спеціального призначення: сучасні матеріали та конструкції

В рамках роботи конференції працювала секція «Комп'ютерні моделювання будівель та споруд в ПК ЛІРА-САПР». В роботі секції взяли участь співробітники компанії з цікавими доповідями, присвяченими моделюванню залізобетонних конструкцій на різні види впливів.


Компанія ЛІРА САПР відзначає ювілей

10 лютого компанія «ЛІРА САПР» відзначає свій перший серйозний ювілей - 10 років. І до свого юбілею ми підготували для Вас приємний сюрприз!


Фінал конкурсу STEEL FREEDOM 2020

Від імені нашої компанії були відзначені та нагороджені цінними призами команди, які виконували перевірку конструктивного рішення свого проекту в програмі ЛІРА-САПР. При цьому в проектах також була продемонстрована інтероперабільність ЛІРА-САПР з іншими програмними продуктами, які використовуються при проектуванні будівель і споруд (Revit, Tekla, Archicad).


Видеопрезентация ПК ЛИРА-САПР 2020

Уважаемые коллеги! Группа компаний LIRALAND приглашают вас посмотреть видео-презентацию новой версии программного комплекса ЛИРА-САПР 2020


ЛІРА-САПР: Дистанційна робота та навчання.

Шановні колеги, ми найбільше цінуємо добробут наших клієнтів і співробітників. У зв'язку з подальшим поширенням COVID-19 ми хочемо повідомити вам, що ми робимо все можливе, щоб підтримати вас.


Період пільгового оновлення

Починається відкладена поставка ПК ЛІРА-САПР 2020 і період пільгового оновлення з попередніх версій.


Новорічні подарунки

З 30 грудня 2019 року по 29 лютого 2020 року при купівлі / розширенні / оновленні ПК ЛІРА-САПР в подарунок Еспрі PRO!


11-й Міжнародний конкурс робіт студентів і молодих вчених

Запрошуємо учнів архітектурних і будівельних вузів а також молодих учених взяти участь у 11-й Міжнародній науково-практичній конференції - Конкурсі студентів і молодих вчених «Комп'ютерні технології проектування конструкцій будівель і споруд»


SteelFreedom финал

  • 2 грудня, 2019
SteelFreedom финал

30 ноября в Киеве состоялось мероприятие, которое большинство участников оценило как огромный шаг вперед для строительной отрасли Украины. LIRALAND Group выступила официальным партнером мероприятия.


ПК ЛІРА-САПР в переліку програмних засобів для обґрунтування безпеки ядерних об’єктів

Національна атомна Енергогенеруюча компанія «Енергоатом» видала розпорядження № 944-р від 16.09.2019 р. щодо «Введення в дію переліку розрахункових кодів для обґрунтування безпеки ядерних установок і об’єктів для поводження з радіоактивними відходами (РАВ)»


Перевидання "Основи комп’ютерного моделювання"

У виданні розглянуто основи комп’ютерного моделювання стержневих і пластичних конструкцій відповідно до завдань з будівельної механіки та опору матеріалів. Значну увагу приділено особливості розв’язування нелінійних задач, а також наведені приклади розрахунків на стійкість та динамічний вплив з використанням інструментарію програмного комплексу «ЛІРА-САПР»


Одеса. Науково-практична конференція

09 – 13 вересня 2019 року відбулась XVII міжнародна науково-практична конференція: "Інноваційні технології життєвого циклу об'єктів житлово-цивільного, промислового і транспортного призначення" (м. Одеса, Україна).


Архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM

Архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM проводиться вже шостий рік. У цьому році наша компанія стала офіційним партнером конкурсу, що дає можливість молодим інженерам показати свої знання та проявити талант при створенні реального проекту для реального замовника з перспективою подальшого працевлаштування у провідних архітекторів України, а також престижних компаніях України і за кордоном.


Мобільні додатки на платформі Android

У лютому цього року ми випустили в App Store мобільні додатки CalculatorLS, Beam і ParamRam.
Після публікації програм ми отримали велику кількість позитивних відгуків і пропозицій щодо розвитку даного напрямку.


Нова книга. ЛІРА-САПР. Основи

Книга містить опис теоретичних положень, алгоритмів і методів, реалізованих в ПК ЛІРА-САПР. Включені нові можливості, що містяться в останніх версіях, включаючи ЛІРА-САПР 2019.


Мы запускаем мобильные приложения

Компания ЛИРА САПР открывает новое направление своих разработок.  Одни из наиболее востребованых  программ реализованы и доступны пользователям в App Store. В ближайшее время приложения станут доступны и в Google Play.



Підписатися на розсилку

Слідкуйте за нами

Оцініть можливості

Якщо у вас все ще є сумніви, завантажте демонстраційну версію та спробуйте або зв'яжіться з нашою службою підтримки для отримання більш детальної інформації.

Демонстраційна версія або Запросити онлайн-презентацію