Події та заходи

Семінари, форуми, конференції, виставки та конкурси на яких ми з вами можемо зустрітися


Використання ЛІРА-САПР для Розвитку Атомної Енергетики

Під час реалізації заходів з підвищення рівня безпеки в рамках продовження строку експлуатації енергоблоків ДП НАЕК «Енергоатом» застосовуються нові розробки та технології, у тому числі унікальні наукоємні впровадження, реалізовані у програмному комплексі ЛІРА-САПР.



Міжнародний науково-технічний форум "Архітектура, дизайн та будівництво: інноваційні технології" (2023)

15-16 листопада 2023 р. у Київському національному університеті будівництва і архітектури відбувся міжнародний науковий форум “Архітектура, Дизайн та Будівництво: Інноваційні технології”.  В роботі форуму взяли участь понад 400 фахівців.


Форум-виставка роботодавців

26 жовтня 2023 року Київський національний університет будівництва та архітектури (КНУБА), за підтримки Будівельної палати, провів Всеукраїнський форум-виставку роботодавців в галузях будівництва, архітектури та суміжних галузей на тему: "Співпраця освіти та бізнесу в умовах сучасних викликів".


STEEL FREEDOM 2023

  • 31 серпня, 2023
STEEL FREEDOM 2023

1 вересня стартує 10-й архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM. LIRALAND Group підтримує талановиту молодь України, студентів архітектурно-будівельних спеціальностей. Ми знову виступаємо партнерами архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM.


Проблеми надзвичайних ситуацій

19 травня 2023 року в Національному університеті цивільного захисту України відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations» , яка була проведена у дистанційній формі на платформі ZOOM.



Відбувся міжнародний семінар ТОВ ЛІРА САПР  «Види розрахунків, що виконуються при проєктуванні»

Відповідно до Угоди про співпрацю між Тов ЛІРА САПР та КНУБА кафедра залізобетонних та кам’яних конструкцій започаткувала цикл семінарів для студентів, аспірантів та викладачів КНУБА.



Угода про співпрацю з КНУБА

LIRALAND Group cприяє підвищенню кваліфікації працівників та підготовці наукових кадрів, в тому числі навчанню студентів, аспірантів та стажуванню наукових і науково-педагогічних працівників.


Участь LIRALAND Group у семінарах

17 листопада 2022 року LIRALAND Group прийняла участь у МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОМУ ФОРУМІ “АРХІТЕКТУРА ТА БУДІВНИЦТВО: ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ. НАУКА, ТЕХНОЛОГІЯ, ПРАКТИКА” та одночасно в той же день у Науково-практичному семінарі «BIM-ТЕХНОЛОГІЇ В АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОМУ ПРОЄКТУВАННІ»



STEEL FREEDOM 2022

  • 5 вересня, 2022
STEEL FREEDOM 2022

Група компаній LIRALAND підтримує талановиту молодь України, студентів архітектурно-будівельних спеціальностей. Ми знову виступаємо партнерами архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM.


Precast Day III

  • 16 травня, 2022
Precast Day III

Польська компанія BIM платформа та LIRALAND Group запрошують вас взяти участь у третій конференції Precast Day Conference, яка відбудеться 25 травня 2022 року (онлайн).




II-й міжнародний BIM-форум «BIM2UKRAINE. STEP 2»

30 листопада 2021 року LIRALAND Group прийняла участь у Другому міжнародному BIM-форумі «BIM2UKRAINE. STEP 2» в Києві. UNIT-City став місцем зустрічі ВІМ-профі та об'єднав кращі досягнення у сфері цифрового проектування і будівництва.


Steel Freedom Architecture Festival 2021

  • 25 листопада, 2021
Steel Freedom Architecture Festival 2021

27 листопада фіналісти проведуть презентації та захист своїх робіт, а жюрі проголосує та визначить переможців конкурсу.



Оцініть можливості

Якщо у вас все ще є сумніви, завантажте демонстраційну версію та спробуйте або зв'яжіться з нашою службою підтримки для отримання більш детальної інформації.

Демонстраційна версія або Запросити онлайн-презентацію