Дмитрий Галанов (Всі повідомлення користувача)

Форум пользователей программных комплексов ЛИРА-САПР, МОНОМАХ-САПР, САПФИР-3D, ЭСПРИ

У зв'язку з великою кількістю неіснуючих підписок на оновлення форуму була проведена очистка. Якщо ви перестали отримувати повідомлення з оновленнями, прохання провести підписку знову.
Вибрати дату в календаріВибрати дату в календарі

Сторінки: 1
Нужна помощь, Проблемы с компом
 
помогите,у меня нет вузиализации изополей перемещений... помогите,даю задания,я наверное что-то не так делаю...


На панелі інструментів натисніть кнопку  Создать новый документ. У діалоговому вікні Признак схемы задайте ім’я задачі «ЛР6» і ознаку схеми «3».

2. Створення геометричної схеми.

Натисніть кнопку  Генерация регулярных фрагментов и сетей на панелі інструментів. У діалоговому вікні Создание плоских фрагментов и сетей перейдіть на вкладку Генерация плиты, після цього задайте крок СЕ вздовж горизонтальної та вертикальної осей 0,5 м та необхідну кількість кроків. Натисніть на кнопку  Подтвердить і закрийте діалогове вікно.

3. Задання граничних умов.

Відзначте вузли опирання плити. Натисніть на панілі інструментів кнопку  Связи. У діалоговому вікні Связи в узлах відзначте напрямок, за яким забороняються переміщення вузлів (Z) та натисніть на кнопку  Подтвердить.

4. Задання жорсткісних параметрів плити.

Натисніть на кнопку  Жесткости элементов. У діалоговому вікні Жесткости элементов сформуйте список типів жорсткостей. Натисніть кнопку Добавить, перейдіть на вкладку Пластинчатые, объемные, численные і задайте переріз Пластины. Задайте параметри перерізу: модуль пружності Е = 3е7 кН/м2, коефіцієнт Пуассона – ν = 0.2, питома вага матеріалу Ro = 27.5 кН/м2. Відзначте даний тип жорсткості у вікні списку і натисніть на кнопку Установить как текущий тип. За допомогою кнопки  Отметка элементов виділіть всі елементи та натисніть на кнопку Назначить.

5. Задання навантажень.

У першому завантаженні задайте власну вагу плити. Для цього виконайте команди меню Нагрузки=>Добавить собственный вес. Задайте навантаження у вузлах (завантаження 2) та елементах схеми (завантаження 3, вкладка Нагрузки на пластины) згідно варіанту.

6. Генерація таблиці РСЗ.

Виконайте команду меню Нагрузки=>РСУ=>Генерация таблицы РСУ. У діалоговому вікні Расчетные сочетания усилий задайте види завантажень: для завантаження 1 – Постоянное (0), для завантажень 2, 3 – Временное длит. (1). Задавши номер і параметри кожного із завантажень, щоразу натискайте на кнопку  Подтвердить.

7. Виконання розрахунку задачі та перегляд результатів.

Запуск задачі на розрахунок і перехід в режим візуалізації результатів розрахунку, а також виведення на екран деформованої схеми та епюр зусиль здійснюється аналогічно до попередніх лабораторних. Виведення на екран мозаїки та ізополів переміщень виконується кнопками  Мозаика перемещений, Изополя перемещений, напружень –  Мозаика напряжений,  Изополя напряжений.
Сторінки: 1