Подскажите какой КЕ выбрать

Суть проблеми - потрібно змоделювати сталефібробетонну трубу з необхідними жорсткісними характеристиками.Я вибрав нелінійний закон деформування №14 (в мене є крива по співвідношенню напруження - деформації для даного матеріалу) та тип КЕ 236.Коли запустив розрахунок - написало, що помилка - тобто з даним нелінійним законом деформування тип КЕ 236 неув'язується... Порадьте...

У зв'язку з великою кількістю неіснуючих підписок на оновлення форуму була проведена очистка. Якщо ви перестали отримувати повідомлення з оновленнями, прохання провести підписку знову.
Сторінки: 1
RSS
Подскажите какой КЕ выбрать, для моделирования даного елемента

Суть проблеми - потрібно змоделювати сталефібробетонну трубу з необхідними жорсткісними характеристиками.

Я вибрав нелінійний закон деформування №14 (в мене є крива по співвідношенню напруження - деформації для даного матеріалу) та тип КЕ 236.
Коли запустив розрахунок - написало, що помилка - тобто з даним нелінійним законом деформування тип КЕ 236 неув'язується...

Порадьте...

может, цитату из протокола все-таки, или задачу, может, закон деформирования и описание материалов? Пока мало, что можно сказать.

Проверьте характеристики жесткостей - и пожалуйста скопируйте часть ошибки из протокола :)

Добрый день! У меня расчет пространственного каркаса, подсчитала в ЛИРЕ АРМ, подобрала арматуру, но не получается рассмотреть данную ось отдельно.. в продольном и поперечном направлении соответственно, мож кто знает как??

naida, выделите ось которую в хотите просматривать фрагментируйте и с помощью меню вид вибирете нужную вам проекцию.
Сторінки: 1
Читають тему (гостей: 1)