Новини

Розділ новин LIRALAND Group: все про оновлення продуктів, акції, значимі події з життя компанії.

ЛІРА-САПР 2019 R2

  • 21 жовтня, 2019
ЛІРА-САПР 2019 R2

21 жовтня 2019 року вийшов другий реліз (R2) програмного комплексу ЛІРА-САПР 2019. Крім нових можливостей і виправлень ПК ЛІРА-САПР 2019 R2 включає і всі виправлення та додавання, що увійшли у випущені раніше пакети оновлень 1 і 2 до першого релізу.


Одеса. Науково-практична конференція

09 – 13 вересня 2019 року відбулась XVII міжнародна науково-практична конференція: "Інноваційні технології життєвого циклу об'єктів житлово-цивільного, промислового і транспортного призначення" (м. Одеса, Україна).


Архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM

Архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM проводиться вже шостий рік. У цьому році наша компанія стала офіційним партнером конкурсу, що дає можливість молодим інженерам показати свої знання та проявити талант при створенні реального проекту для реального замовника з перспективою подальшого працевлаштування у провідних архітекторів України, а також престижних компаніях України і за кордоном.


Пакет оновлення 2 для ЛІРА-САПР 2019 R1

В розділі завантажень доступний пакет оновлень 2 для ЛІРА-САПР 2019 R1. Оновлення торкнулися інтеграції з Tekla Structures і Autodesk Revit, розрахунку на вогнестійкість, ЛІТЕРИ, розрахунку сталевих коробчастих перерізів, СП
16.13330.2017, імпорт текстового файлу


Демонстраційна версія ЛІРА-САПР 2019

2 липня 2019 ми випустили демонстраційну версію програмного комплексу ЛІРА-САПР 2019. Версія підготовлена на основі оновленого першого релізу ЛІРА-САПР 2019 R1.1. У реліз включений також ряд поправок.


Мобільні додатки на платформі Android

У лютому цього року ми випустили в App Store мобільні додатки CalculatorLS, Beam і ParamRam.
Після публікації програм ми отримали велику кількість позитивних відгуків і пропозицій щодо розвитку даного напрямку.


ЭСПРИ 2018 R2

  • 27 червня, 2019
ЭСПРИ 2018 R2

В розділі завантажень доступний другий реліз програмного комплексу Еспрі 2018. Нова програма в розділі «Основання і фундаменти», доповнення в розділах «СтаДіУс», «Дерев'яні конструкції», «Навантаження і впливи».


Пакет оновлення 1 для ЛІРА-САПР 2019 R1

В розділі завантажень доступний пакет оновлень 1 для ЛІРА-САПР 2019 R1. Оновлення торкнулися збору навантажень, підбору армування, розрахунку балки змінного перерізу, експорту зусиль.


Пакет оновлення 2 для ЛІРА-САПР 2018 R2

Оновлення торкнулися СТК-САПР, розрахунку несучої здатності паль, розрахунку на сейсміку, "Динаміка в часі", РСУ, епюри, зв'язок з Autodesk Revit, навчальні приклади, редагування контуру плити в САПФІР, експорт в .dxf, .dbf, дзеркальне копіювання та навантаження


ЛІРА-САПР 2019

  • 17 травня, 2019
ЛІРА-САПР 2019

Група компаній Liraland представляє нову версію програмного комплекса ЛІРА-САПР 2019


Нова книга. ЛІРА-САПР. Основи

Книга містить опис теоретичних положень, алгоритмів і методів, реалізованих в ПК ЛІРА-САПР. Включені нові можливості, що містяться в останніх версіях, включаючи ЛІРА-САПР 2019.


Мы запускаем мобильные приложения

Компания ЛИРА САПР открывает новое направление своих разработок.  Одни из наиболее востребованых  программ реализованы и доступны пользователям в App Store. В ближайшее время приложения станут доступны и в Google Play.


Итоги Х Международного студенческого конкурса научно-исследовательских работ

Участие в конкурсе приняли студенты и аспиранты Национального авиационного университета, Киевского национального университета строительства и архитектуры, Приднепровской государственной академии строительства и архитектуры, Харьковского национального университета городского хозяйства имени А. Н. Бекетова, Винницкого национального технического университета, Украинского государственного университета железнодорожного транспорта и др.


Пакет обновления 1 для ЛИРА-САПР 2018 R2

Обновления затронули расчет железобетонных и стальных конструкций, расчет РСУ, заданное армирование, систему ГРУНТ, систему МЕТЕОР, книгу отчетов, добавлены контроли перед запуском на расчет, добавлено сохранение из САПФИР-3D 2018 в версии САПФИР-3D 2016 и ниже, расширен перечень передаваемых данных из учебных версий САПФИР в ВИЗОР-САПР, доработаны системы САПФИР-Генератор, САПФИР-ЖБК и многое другое.  


ЛИРА-САПР 2018 R2

  • 13 листопада, 2018
ЛИРА-САПР 2018 R2

13 ноября 2018 года вышел второй релиз (R2) программного комплекса ЛИРА-САПР 2018. Содержимое релиза включает в себя обновления Update 1 и Update 2 к ПК ЛИРА-САПР 2018 R1.


Результати семінару «Інформаційні технології проектування»

Понад 100 фахівців  науково-дослідних, проектних, будівельних інститутів та організацій, приватних підприємців, керівників проектних організацій, представників будівельних компаній, викладачів ВНЗ та інженерів мали унікальну можливість ознайомитися з лінійкою програмних продуктів ЛІРА-САПР, дізнатися про нові можливості версії 2018, а також поглибити та застосувати набуті знання під час майстер-класів та практичних занять.


Пакет обновления 2 для ЛИРА-САПР 2018 R1

Обновления затронули экспорт в DXF-файл, связь с Revit, связь с Tekla Structures, ТЗА, упаковку схемы, расчет стальных конструкций, РС-САПР, книгу отчетов, систему ГРУНТ, сваи, КЭ 57, САПФИР-Генератор, САПФИР-Панели, САПФИР-ЖБК, импорт поэтажных планов, лестницы


Будівництво в сейсмічних районах України

10 – 14 вересня 2018 року відбулася науково-технічна конференція «БУДІВНИЦТВО В СЕЙСМІЧНИХ РАЙОНАХ УКРАЇНИ» (Одеса, Совіньон). Конференція пройшла за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Академії будівництва України...


Iнноваційні технології життєвого циклу об’єктів житлово-цивільного, промислового і транспортного призначення

04 – 08 вересня 2018 року відбулась XVI міжнародна науково-практична конференція: "Інноваційні технології життєвого циклу об'єктів житлово-цивільного, промислового і транспортного призначення" (м. Львів – Брюховичі, Україна).


ЭСПРИ 2018

  • 12 липня, 2018
ЭСПРИ 2018

Новые программы в разделе «Стальные конструкции» и «Основания и фундаменты», дополнения в разделах «Каменные и армокаменные конструкции», «Основания и фундаменты».



Оцініть можливості

Якщо у вас все ще є сумніви, завантажте демонстраційну версію та спробуйте або зв'яжіться з нашою службою підтримки для отримання більш детальної інформації.

Демонстраційна версія або Запросити онлайн-презентацію